Nudimo vam zanesljive in učinkovite kompletne prevoze za vaš tovor, kateri zahtevajo celoten tovorni prostor.

Naša ekipa izkušenih voznikov in logističnih strokovnjakov se posveti vsakemu naročilu, ne glede na obseg ali zahtevnost. Z našim širokim vozniškim parkom in mrežo partnerjev smo sposobni izpolniti vaše potrebe glede kompletnega (FTL) prevoza tovora po vsej Evropi in širše.

S polpriklopniki (šleper/vlačilec) in priklopniki (tandem/prikoličar) vam omogočimo, da bo vedno dovolj prostora za vaš tovor na vozilu. Tako bo vaš tovor prispel na cilj varno in pravočasno. 

 

 

Okvirni tranzitni časi:

  • Nemčija
  •  

Pri izbiri kompletnih prevozov je ključnega pomena zanesljivost in strokovnost ponudnika. S pravim partnerjem za prevoz lahko podjetja zagotovijo, da bodo njihovi tovori varno in pravočasno dostavljeni na cilj. Izkušeni prevozniki kompletnih tovorov imajo obsežno logistično znanje in so opremljeni z ustrezno tehnologijo ter infrastrukturo, ki omogoča nemoteno izvajanje transporta.

Prednosti kompletnih prevozov segajo tudi v hitrejše čase dostave. Ker se tovor ne deli z drugimi pošiljkami, se lahko izognejo zamudam in nepotrebnim postankom med potjo. To pomeni, da so kompletni prevozi optimalna izbira za nujne pošiljke in občutljive tovore, ki zahtevajo hitro in neprekinjeno dostavo.

Poleg tega kompletni prevozi omogočajo tudi večjo varnost tovora. Ker je tovor v celoti naložen v eno vozilo, je manjša možnost poškodb ali izgube med transportom. Prevozniki kompletnih tovorov skrbijo za ustrezno pakiranje in pritrditev tovora, kar dodatno zmanjšuje tveganje za morebitne težave med potjo.

Flexibilnost je še ena prednost kompletnih prevozov. Podjetja lahko prilagodijo storitev glede na svoje specifične potrebe glede časa in kraja dostave. Poleg tega lahko izberejo ustrezno vrsto tovornega vozila glede na vrsto in količino tovora, kar omogoča optimalno prilagajanje transporta posameznim zahtevam.

Za podjetja, ki iščejo celovito in zanesljivo rešitev za prevoz večjih tovorov, so kompletni prevozi nedvomno prava izbira. Zagotavljajo hitro, varno in stroškovno učinkovito dostavo tovora na želeno destinacijo, kar podjetjem omogoča nemoteno poslovanje in zadovoljstvo strank. Za več informacij o naših storitvah kompletnih prevozov nas kontaktirajte še danes.